Jak na djelu. Od 1930.

Povijest i tradicija

PASTOR tvornica vatrogasnih aparata (TVA) d.d.najveći je proizvođač vatrogasnih aparata u jugoistočnoj Europi. Proizvodni odjel tvrtke već više od osamdeset godina održava kontinuitet inovativnosti i tehničke dotjeranosti proizvoda.

Nastavljajući tradiciju koju je davne 1930. godine započeo njezin utemeljitelj, gospodin Srećko Pastor svojom “Radionicom za popravak vatrogasnih uređaja”, Pastor TVA profilirao se kao jedan od rijetkih proizvođača vatrogasnih aparata u Europi koji za svoje potrebe samostalno proizvodi i tijela spremnika vatrogasnih aparata.

Ta činjenica omogućava nam da pratimo cijeli proizvodni ciklus naših aparata, od “table lima” do finalnog proizvoda što nas razlikuje od konkurencije. Upravo zbog toga, naši su aparati prepoznati kao visokokvaliteni i u potpunosti proizvedeni u EU što nam omogućuje plasman na zahtjevna tržišta zemalja srednje Europe.

Stalno prateći nove trandove u branši protupožarne zaštite, Pastor TVA danas proizvodi aparate punjene prahom, CO2, ali i danas sve popularnije aparate punjene sa ekološki prihvatljivijim sredstvima za gašenje na bazi vode (voda/pjena).
Cijela paleta vatrogasnih aparata kreće se u rasponu od 1 do 100 kg, a po načinu izvedbe aparati Pastor mogu biti pod stalnim tlakom ili sa bočicom.

Tvornica
PASTOR TVA
danas

Tvrtka Pastor TVA (Tvornica vatrogasnih aparata) najveći je proizvođač vatrogasnih aparata u jugoistočnoj Europi. Proizvodni odjel tvrtke već više od osamdeset godina održava kontinuitet inovativnosti i tehničke dotjeranosti proizvoda.

Motivirani i tehnički kompetentni djelatnici najveća su vrijednost i nemjerljiva komparativna prednost Odjela proizvodnje Pastora TVA. Uz navedeno, vrijednost nam je sačuvana i u “tehničkom pamćenju”, u obliku tehničke i tehnološke dokumentacije razvijanih i realiziranih proizvoda tokom proteklih osamdeset godina.

Odjel proizvodnje tvrtke Pastor TVA podijeljen je u nekoliko osnovnih organizacijskih cjelina: priprema proizvodnje (prešaona), linija spremnika, linija plastifikacije, montaža sklopova, te linija završne montaže (završno ispitivanje aparata i njihovo punjenje).

Osim razvoja i tehnološkog nadzora proizvodnje, tehnički ured nudi i usluge tehničkog savjetovanja kupaca, prije svega u obliku pomoći pri odabiru prikladnog aparata s obzirom na namjenu te i u možebitnoj prilagodbi konstrukcije i dizajna aparata specifičnim potrebama korisnika. U svakom trenutku kupcima je dostupno tehničko savjetovanje – prije same kupovine aparata i u svim postprodajnim aktivnostima.

CERTIFIKATI I POLITIKA KVALITETE

Pretraga
Unesite pojam za pretraživanje.