Lider na domaćem i
internacionalnom tržištu

Pastor TVA d.d. još od 1930. godine, kada je proizveo prvi vatrogasni aparat, predstavlja sinonim za iznimnu kvalitetu proizvoda u protupožarstvu, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Prateći najnovije svjetske trendove, te zahtjeve tržišta i potrebe potrošača, Pastor danas uspješno izvozi u zemlje središnje Europe kao što su Belgija u kojoj smo prisutni preko 20 godina, Nizozemska, Luxembourg, Njemačka, Austrija, Švicarska. Naravno, na domaćem tržištu Pastor je i dalje vodeći brand kao i u cijeloj regiji jugoistočne Europe gdje smo tradicionalno prisutni od Slovenije, preko Bosne i Srbije, sve do Crne Gore, Kosova i Makedonije, ali i u susjednim zemljama kao što su Mađarska i Rumunjska.

Osim same prodaje aparata naši djelatnici nude i usluge tehničkog savjetovanja kupaca, prije svega u obliku pomoći pri odabiru prikladnog aparata s obzirom na namjenu, ali i u prilagodbi konstrukcije i dizajna aparata specifičnim potrebama korisnika. U svakom trenutku kupcima je dostupno tehničko savjetovanje, kako prije same kupovine aparata tako i u svim postprodajnim aktivnostima.

Pastor 1930

Prodajne linije

Linija proizvodnje proizvodi aparate u tri osnovna tipa, u kategorijama mase.
Punjenja od 1 kilograma pa sve do 100 kilograma.

Izbor vatrogasnih aparata prema pravilniku o vatrogasnim aparatima